CATNIP EN SILVER VINE

De nieuwe uitdaging voor katten die ze triggert om hun mandje uit te gaan en stimuleert om te spelen.
De lijn is er voor elke type kat, voor de 'foodloving cats', voor de 'workout cats' en voor de 'adventurous cats'.

Deze 100% natuurlijke speeltjes zijn gemaakt van Kattenkruid en Silver vine, die er voor zorgen
dat jouw kat door het dolle gaat.

Wat is kattenkruid?

Kattenkruid groet in Noord-Amerika, Europa en Azië en wordt wereldwijd gebruikt. In Kattenkruid vind je de stof Nepetalacton, dit natuurlijke stofje is een echte pleziermaker en brengt je kat in een totale extase.

wat is silver vine?

Sommige speeltjes van Voskes bevatten Silver vine. Deze plant groeit in bergachtige streken in azië en wordt ook wel 'Japanse Catnip' genoemd. Het heeft een vergelijkbaar, maar nog intenser effect op katten en is dus net zo'n groot feest om te geven aan je kat.

Uit onderzoek blijkt dat katten die niet reageren op kattenkruid (ongeveer 33% van de volwassen katten) vaak wél reageren op Silvervine.

for the ‘foodloving cats’

Denkt jouw kat de hele dag aan eten? Wij hebben dé leukste op food gebaseerde speeltjes. Prrrrr, snorharen aflikken gegarandeerd.

Vind een snack

for the ‘adventurous cats’

Sluipend door het hoge gras en elke schutting trotserend? Of droomt jouw kat voor het raam van een leven als tijger? Deze natuurlijke uitdaging zal onderste boven bewegen!

Vind een snack

for the ‘workout cats’

Is geen enkele boom voor jouw kat te hoog, en geen sprintje of afstand te lang? Dan is deze lijn dé beste "fit" voor jouw kat.

Vind een snack