Voskes. The snack brand!

 

Met ons assortiment van ruim 200 verschillende snacks is Voskes sinds 1981 uitgegroeid tot The Snack Brand. Kwaliteit staat bij ons centraal, natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van snacks zijn wij nog steeds aan het groeien. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met een geheel vernieuwde productlijn kattensnacks en onze Delicatesse lijn geïntroduceerd voor de fijnproevers.

 

Strik Verrassend

Verrassend

Voskes biedt keuze uit meer dan 200 honden- en kattensnacks. voor ieder type hond en kat hebben wij volop keuze om je viervoeter dagelijks te verrassen.

Verantwoord

Verantwoord

Met de ontwikkeling van onze producten staat het welzijn voorop. Al onze snacks zijn afgestemd op de specifieke behoeftes. Zoals het activeren van hun kauwgedrag wat bijdraagt aan een gezond gebit, het verlagen van stress en het voorkomen van verveling, het belonen van goed gedrag of gewoon om je hond of kat eens heerlijk te verwennen met een verantwoorde snack naast de dagelijkse voeding.

Strik Verwennen

Verwennen

Voskes makes dogs smile! Verwen je hond met onze heerlijke, smaakvolle snacks. Of je hond nu een grote kauwer is, juist heel gulzig is, een moeilijke eter is of een bepaald type dieet heeft. In ons assortiment vind je de perfecte snack om je beste maatje te verwennen. Ook voor je kat vind je een heerlijke snack met ons geheel vernieuwde assortiment kattensnacks.

Belonen

Deze beloningssnacks zijn handig om onderweg bij de hand te hebben of te gebruiken tijdens training. Ze zijn klein van formaat en daardoor ideaal om je hond op elk moment van de dag te belonen voor goed gedrag.

Lees meer
Verwennen

Iedere hond verdient af en toe een traktatie. Hondenkoekjes zijn een lekker tussendoortje en de kippensnacks zijn een heerlijke aanvulling op de dagelijkse voeding. Genoeg keuze om je hond iedere keer weer anders te verwennen.

Lees meer
Verzorgen

Deze snacks zijn niet alleen lekker voor je hond, maar hebben ook een verzorgende werking. Ze zorgen bijvoorbeeld voor de reiniging van het gebit of bevatten vetten en oli├źn die bevorderend zijn voor de vacht van je hond.

Lees meer
Activeren

Deze snacks houden je hond lekker bezig. Honden houden van kauwen en daarom is het goed ze af en toe een kluif of bot te geven. Deze snacks zijn wat harder en daardoor zeer geschikt voor lang en dagelijks kluiven.

Lees meer